Gehaktbrood:
Ingrediënten :
500 gr gehakt
½ rode paprika ( in kleine blokjes )
1 ui ( gesnipperd)
100 gr champignons ( in kleine blokjes )
2 lente uien ( in ringetjes )
1 teentje knoflook ( geperst )
1 tl sambal badjak
3 middel grote eieren
Paneermeel
Gehaktkruiden naar smaak
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 180 .C
Meng in een grote kom alle ingrediënten behalve het paneermeel en kneed het goed door.
Voeg vervolgens het paneermeel toe totdat het een stevige maar nog smeuïge bal ontstaat.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak van het gehaktmengsel een langwerpige staaf ter grootte van een cake. Dit is het makkelijkst met natte handen zodat het gehakt dan niet aan uw handen plakt.
Bestrooi de bovenkant met paneermeel.
Bak het gehaktbrood ± 60 min af in de oven.
Eet smakelijk !