Vleesverkoop in de Krim door Vleebo de Slagerij (Boerderijwinkel)

Wij verkopen ons vlees in de Krim vanuit onze boerderijwinkel

In de Krim staan wij bekend om ons verrukkelijke vlees, verkrijgbaar bij onze Slagerij (Boerderijwinkel).

Ontdek de hoogwaardige selectie van kalfsvlees, rechtstreeks van onze boerderij in Coevorden. Onze eigen kalveren zorgen voor het meest smaakvolle rosévlees dat je ooit hebt geproefd. Een ware traktatie; heb je het al eens geproefd? 

Slagerij Vleebo aan het woord: Waarom kalfsvlees boven rundvlees wordt verkozen 

Kalfsvlees staat bekend om zijn unieke verfijning en malsheid en wordt door vleesliefhebbers in de Krim vaak boven rundvlees verkozen. Maar waarom is dat eigenlijk zo? 

Malsheid: Kalfsvlees is van nature malser dan rundvlees omdat het afkomstig is van jonge kalveren die nog niet veel hebben bewogen. Hierdoor is het vlees zachter en malser van structuur, zonder taaie stukken. 

Smaak: Kalfsvlees biedt een subtiele, verfijnde smaak die perfect samengaat met diverse kruiden en bereidingswijzen. 

Textuur: De textuur van kalfsvlees is zijdezacht en verfijnd, wat zorgt voor een uitzonderlijke eetervaring. 

Gezondheid: Kalfsvlees is een bron van hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen en bevat doorgaans minder vet en calorieën dan rundvlees, waardoor het een gezonde optie is voor bewuste eters. 

Ontdek de unieke combinatie van malsheid, smaak, textuur en voedingswaarde die kalfsvlees zo geliefd maakt bij fijnproevers en koks wereldwijd. In onze slagerij in de Krim vind je de beste selectie van kalfsvlees, rechtstreeks van onze boerderij in Coevorden. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid of een doordeweekse maaltijd, met kalfsvlees zet je altijd iets bijzonders op tafel. 

Vleesverkoop Coevorden

Assortiment voor
De Krim

Verken ons assortiment in De Krim en maak kennis met ons bedrijf. Ons kalfsvlees is 100% natuurlijk en van topkwaliteit, afkomstig van onze eigen kalveren die opgroeien in een gezonde en passende omgeving. 

Slagerij-informatie

Binnen een straal van 10 kilometer rond Coevorden bezorgen wij gratis. Voor bezorging buiten dit gebied geldt een starttarief van €3,00. 

Wij staan u graag te woord!