Vleesverkoop in Coevorden door Vleebo de Slagerij (Boerderijwinkel)

Wij verkopen ons vlees vooral in Coevorden en omgeving

In Coevorden zijn wij er voor liefhebbers van smakelijk vlees, te vinden in onze Slagerij (Boerderijwinkel) in Coevorden

Ontdek bij ons de uitstekende selectie van kalfsvlees, rechtstreeks afkomstig van onze boerderij in Coevorden. Onze eigen kalveren zorgen voor het meest verrukkelijke rosévlees dat je ooit hebt geproefd. Heb je al eens een echt stuk fijn kalfsvlees geproefd? 

Slagerij verteld: Waarom kalfsvlees de voorkeur krijgt boven rundvlees

In Coevorden om omstreken wordt kalfsvlees zeer gewaardeerd vanwege zijn unieke verfijning en malsheid, en wordt meestal verkozen boven rundvlees door vleesliefhebbers. 

Malsheid: Kalfsvlees is van nature malser dan rundvlees omdat het afkomstig is van jonge kalveren die nog niet veel hebben bewogen. Hierdoor is het vlees zachter en malser van structuur, zonder taaie stukken. 

Smaak: Kalfsvlees biedt een subtiele, verfijnde smaak die uitstekend samengaat met diverse kruiden en bereidingswijzen. 

Textuur: De textuur van kalfsvlees is zijdezacht en verfijnd, wat zorgt voor een voortreffelijke eetervaring. 

Gezondheid: Kalfsvlees is een rijke bron van hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen en bevat doorgaans minder vet en calorieën dan rundvlees, waardoor het een gezonde optie is voor bewuste eters. 

Ontdek de unieke combinatie van malsheid, smaak, textuur en voedingswaarde die kalfsvlees zo geliefd maakt bij fijnproevers en koks wereldwijd. In onze slagerij in Coevorden vind je de beste selectie van kalfsvlees, rechtstreeks van onze boerderij in Coevorden. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid of een doordeweekse maaltijd, met kalfsvlees zet je altijd iets bijzonders op tafel. 

Assortiment voor
Coevorden

Verken ons assortiment in Dalen en maak kennis met ons bedrijf. Ons kalfsvlees is 100% natuurlijk en van topkwaliteit, afkomstig van onze eigen kalveren die opgroeien op onze boerderij.

Slagerij-informatie

Binnen een straal van 10 kilometer rond Coevorden bezorgen wij gratis. Voor bezorging buiten dit gebied geldt een starttarief van €3,00. 

Wij staan u graag te woord!