Hamburgers met 25% Korting en BBQ in Coevorden: De smaken van Vleebo

Als je op zoek bent naar heerlijk vlees van topkwaliteit, dan ben je bij Vleebo aan het juiste adres. Deze maand hebben we een speciale aanbieding waar je smaakpapillen zeker blij van zullen worden: onze smaakvolle hamburgers zijn nu verkrijgbaar met maar liefst 25% korting! Daarnaast willen we alle BBQ-liefhebbers in Coevorden en omstreken uitnodigen om kennis te maken met ons uitgebreide assortiment aan BBQ-vlees. Lees verder en ontdek wat Vleebo voor jou in petto heeft.

Profiteer van 25% Korting op hamburgers

Deze maand hebben we bij Vleebo een geweldige aanbieding die je niet wilt missen. Onze hamburgers, dat bekend staat om zijn kwaliteit en smaak, is deze maand verkrijgbaar met 25% korting.

Bij Vleebo hechten we veel waarde aan de kwaliteit van ons vlees. Onze hamburgers die wij aanbieden, zijn zorgvuldig bereid van het beste kalfsvlees, afkomstig van onze eigen boerderij in Coevorden. Dit garandeert niet alleen een ongeëvenaarde smaak, maar ook vlees dat op een verantwoorde en duurzame manier is geproduceerd. Mis deze kans niet om te genieten van premium hamburgers tegen een gereduceerde prijs!

Voor de BBQ-liefhebbers in Coevorden: Ons BBQ assortiment

Naast onze gehaktactie willen we ook graag onze BBQ-liefhebbers in Coevorden en omgeving iets bijzonders aanbieden. Bij Vleebo begrijpen we dat een geslaagde barbecue draait om goed vlees, en daarom hebben we een breed assortiment aan BBQ-vlees samengesteld dat je barbecue tot een onvergetelijke ervaring maakt.

Of je nu op zoek bent naar sappige kalfssaucijzen, malse steaks, speklappen, of perfect gemarineerde spareribs, bij Vleebo vind je het allemaal. Ons BBQ-assortiment is samengesteld om aan alle wensen van BBQ-fanaten te voldoen. Voor elke barbecue hebben we iets passends, of je nu een intieme barbecue organiseert met familie, of een grootschalig BBQ-feest plant met vrienden.

BBQ-pakketten voor iedereen

We hebben bij Vleebo verschillende BBQ-pakketten beschikbaar, zodat er voor iedereen wat wils is. Hier zijn onze drie populaire pakketten:

  • Standaard Pakket (€ 12,50 p.p.): kalfssaucijs | kalfsburger | speklap | karbonade | kipsaté.
  • Luxe Pakket (€ 15,00 p.p.): kalfssteak | kalfsburger | kalfssaucijs | shaslick | sparerib.
  • Vleebo Pakket (€ 11,50 p.p.): biefstukspies | steak | gemarineerd BBQ-lapje | burger | saucijs.

Uitbreiden met salades, stokbrood en kruidenboter is natuurlijk ook mogelijk, zodat je barbecue compleet verzorgd is. Al ons vlees is afkomstig van onze eigen boerderij, wat betekent dat je altijd geniet van lokaal en vers vlees.

BBQ Coevorden: Lokaal en vers vlees

Bij Vleebo vinden we het belangrijk om de lokale gemeenschap in Coevorden te voorzien van vers en kwalitatief hoogstaand vlees. Als je in Coevorden woont en op zoek bent naar het beste BBQ-vlees, hoef je niet verder te zoeken. Wij leveren vlees dat rechtstreeks van de boerderij komt, en dat proef je bij elke hap.

Of je nu een doorgewinterde grillmaster bent of net begint met barbecueën, ons vlees zal je BBQ naar een hoger niveau tillen. We zorgen ervoor dat je barbecue een smakelijk en geslaagd evenement wordt, waarbij iedereen zal genieten van het vlees dat je serveert.

Bestellen en Bezorging

Woon je in Coevorden of in de omgeving van Coevorden, zoals Hardenberg, Slagharen, De Krim of Dalen? Dan maken we het je gemakkelijk door je BBQ-pakketten direct bij je thuis te bezorgen. We bieden gratis bezorging binnen een straal van 10 kilometer rondom Coevorden, zodat je zonder zorgen kunt genieten van jouw Vleebo BBQ.

Plaats je bestelling minimaal 48 uur van tevoren, zodat we ervoor kunnen zorgen dat alles op tijd klaar is voor jouw barbecue. We zijn trots op ons vlees en willen ervoor zorgen dat elke klant de beste ervaring heeft met Vleebo.

Of je nu deze maand wilt profiteren van onze hamburgeractie of een BBQ plant in Coevorden, Vleebo heeft precies wat je nodig hebt. Ons vlees, van kalfsvlees tot BBQ-specialiteiten, is altijd van de hoogste kwaliteit en wordt geleverd met zorg en aandacht voor duurzaamheid. Wacht niet langer, bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom Vleebo de beste keuze is voor vlees in Coevorden en omgeving.

Hamburgers-01
Wij staan u graag te woord!