Worst voor de winst bij Vleebo: Vier de overwinningen van Nederland met gratis worst!

De spanning was te snijden afgelopen zondag toen Nederland een geweldige overwinning boekte op Polen. Nu hebben wij bij Vleebo een smakelijke manier bedacht om deze overwinningen samen met jou te vieren. Bij elke wedstrijd die de oranje leeuwen winnen, krijg jij een gratis worst van ons. Lees verder om te ontdekken hoe je kunt profiteren van deze unieke actie en waarom je zeker naar Vleebo moet komen voor je vleesbehoeften.

Hoe werkt de “Worst voor de winst” actie?

Onze “Worst voor de winst” actie is simpel en heerlijk. Telkens wanneer Nederland wint, kom je naar onze slagerij en ontvang je een gratis worst. Deze aanbieding blijft geldig tot de volgende wedstrijd wordt gespeeld. Dus elke keer als de oranje leeuwen juichen, kun jij ook juichen voor een gratis lekkernij!

Waarom kiezen voor Vleebo?

Ongekend lekker kalfsvlees

Bij Vleebo draait alles om kwaliteit en smaak. Ons kalfsvlees, afkomstig van onze eigen boerderij in Coevorden, is een van de beste in de regio. Het is mager, mals en vol van smaak. Of je nu een fan bent van worst, schnitzels of onze uitgebreide BBQ pakketten, je zult altijd genieten van de hoogste kwaliteit vlees.

Vleesverkoop van de boerderijwinkel

Onze boerderijwinkel in Coevorden biedt een breed assortiment aan vleesproducten. Of je nu in Coevorden, Hardenberg, Slagharen, De Krim of Dalen woont, bij Vleebo vind je altijd vers en lokaal geproduceerd vlees. Onze klanten waarderen de transparantie en de zorg waarmee we onze dieren houden en ons vlees bereiden.

Onze BBQ pakketten

Standaard BBQ pakket

Voor slechts €12,50 per persoon geniet je van een compleet BBQ pakket met kalfssaucijs, kalfsburger, speklap, karbonade en kipsaté. Dit pakket kan worden uitgebreid met twee soorten opgemaakte salades, stokbrood en kruidenboter voor slechts €5,00 extra per persoon.

Luxe BBQ pakket

Ons luxe BBQ pakket kost €15,00 per persoon en bevat kalfssteak, kalfsburger, kalfssaucijs, shaslick en sparerib. Ook dit pakket kan worden uitgebreid met salades, stokbrood en kruidenboter.

Vleebo BBQ pakket

Het Vleebo pakket, populair onder onze klanten, kost €11,50 per persoon en bevat biefstukspies, steak, gemarineerd barbecue lapje, burger en saucijs. Ook dit pakket kan worden uitgebreid met extra’s voor €5,00 per persoon.

Lokale kwaliteit en bezorging

Wij hechten veel waarde aan lokale producten en kwaliteit. Ons vlees komt rechtstreeks van onze boerderij in Coevorden, wat zorgt voor een verse en authentieke smaak. Bovendien bieden wij gratis bezorging binnen een straal van 10 kilometer rondom Coevorden. Voor bezorging buiten dit gebied geldt een starttarief van €3,00.

Vier de overwinningen met Vleebo

Dus, ben jij klaar om de overwinningen van Nederland te vieren met een heerlijke gratis worst? Kom naar Vleebo en profiteer van onze “Worst voor de winst” actie. Mis deze unieke kans niet om te genieten van ongekend lekker kalfsvlees en andere vleesproducten van topkwaliteit. Volg ons op social media voor de laatste updates en aanbiedingen.

Conclusie

Bij Vleebo combineren we de passie voor vlees met de vreugde van voetbal. Onze “Worst voor de winst” actie is de perfecte manier om samen te juichen voor de overwinningen van de oranje leeuwen. Bezoek onze slagerij in Coevorden en ontdek ons brede assortiment aan vleesproducten, inclusief onze populaire BBQ pakketten. Tot snel bij Vleebo!

Worst
Wij staan u graag te woord!